Добрий день, шановна адміністраціє
Мене було заблоковано без попередження на сервері Technomagic 1 з боку адміністратора JuiceLemon, згідно з пунктами правил 1.8 та 1.9. Проте хочу пояснити свою ситуацію більш детально:
На момент видачі бана я перебував на сервері та займався крафтом предметів на матриці. Не було жодних дій, що порушували б згадані пункти правил. Адміністратор не надавав жодних повідомлень, попереджень або запитів у чат — бан був виданий раптом і без пояснень.
Прошу звернути увагу на наступне:
Відсутність попередження
Згідно з базовими принципами модерації більшості серверів, гравцю має бути висунуто попередження або надано шанс виправити поведінку — що в моєму випадку не було зроблено.
Зловживання адміністративними правами?
Є підозра, що адміністратор JuiceLemon міг отримати привілеї через донат-кейс. Це піднімає питання щодо рівня його підготовки та дотримання етики модерації. Якщо адміністративні права отримано через кейс, вважаю, що на таких модераторів має поширюватись підвищений контроль.
Пункти правил 1.8 та 1.9 — прошу уточнення
У заявлених правилах ці пункти зазвичай стосуються:
1.8 — Використання багів/експлойтів
1.9 — Автоклікери/макроси/AFK-ферми
У моїх діях не було жодного навмисного порушення, лише звичайний ручний крафт.
Прошу:
Провести перевірку дій адміністратора JuiceLemon щодо мого бана;
Надати чітке пояснення, яке саме правило було порушене і чому не було попередження;
У разі виявлення помилки — зняти бан;
Вжити заходів до адміністратора, якщо буде підтверджено, що він зловживає своїми правами.
Сподіваюсь на об’єктивний розгляд справи та якнайшвидше вирішення цієї ситуації.
З повагою,
Cemy_Ray